Forum

Moi Drodzy, tutaj możecie rozmawiać na wiele tematów. Najłatwiej po angielsku! :)

Temat: Forum

:)

klaudia T | 2013-09-12

I inadvertently August chodziac to school

:-) Hello all

Kornel K. | 2013-09-12

Hey. What time ?

^_^

Maja C | 2013-09-12

very cool job

^_^

Nikola K. | 2013-09-12

https://www.youtube.com/watch?v=5EVhiBGvVFc

tekst

Ło o o o o
Ło o o o o
Je e e ej
Je e e ej
Endless Summer

Ło o o o o
Ło o o o o
Je e e ej
Je e e ej
Endless Summer

Ło o o o o
Ło o o o o
Je e e ej
Je e e ej
Endless Summer

Endless Summer
Ło o o o o
Ło o o o o
Je e e ej
Je e e ej

Ło o o o o
Ło o o o o
Je e e ej
Je e e ej

Movin' up
Movin' down
People turning up to sound
We want party on the sun
Catch the feeling, have some fun
Movin' up
Movin' down
Let your love shine all around
You want be my number one
Make my heart beat like a drum
Like a drummmm, drum, drum
Movin' up
Movin' down
You make me jump, jump, jump
Like a drum, drum, drum
Like drummmm

Endless Summer
Ło o o o o
Ło o o o o
Je e e ej
Je e e ej
/2x

Like a drum, drum,
Movin' up
Movin' down
You make me jump, jump, jump,
Like drummmm, drum, drum

Endless Summer
Ło o o o o
Ło o o o o
Je e e ej
Je e e ej
/6x
Endless Summer

Polish

Ł*o* *o* *o* *o* *o* Ł*o* *o* *o* *o* *o* *Je* *e* *e* *ej* *Je* *e* *e* *ej* Nie kończący się Lato (letni) Ł*o* *o* *o* *o* *o* Ł*o* *o* *o* *o* *o* *Je* *e* *e* *ej* *Je* *e* *e* *ej* Nie kończący się Lato (letni) Ł*o* *o* *o* *o* *o* Ł*o* *o* *o* *o* *o* *Je* *e* *e* *ej* *Je* *e* *e* *ej* Nie kończący się Lato (letni) Nie kończący się Lato (letni) Ł*o* *o* *o* *o* *o* Ł*o* *o* *o* *o* *o* *Je* *e* *e* *ej* *Je* *e* *e* *ej* Ł*o* *o* *o* *o* *o* Ł*o* *o* *o* *o* *o* *Je* *e* *e* *ej* *Je* *e* *e* *ej* *Movin'* *Movin'* na dół Zasiedlać (ludzie; lud; ludowy) zmieniający (obracający; zmienianie; obracanie) do dźwięku potrzebujemy (chcieć) partii (strona) na słońcu Chwytają odczuwanie, ma niektóre zabawa *Movin'* *Movin'* na dół Pozwalać (pozwolił) wasza miłość świecić (blask) cały wokół Was potrzebujecie (chcieć) jest moja liczba (ilość) jed Wyrabiają moje serce odnosić zwycięstwo (bić) lubić (jak; podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) *drum* Lubić (jak; podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) *drummmm*, *drum*, *drum* *Movin'* *Movin'* na dół Wy wyrabiacie mnie skaczą, skakać (sus), sus Pozwalać (pozwolił) wasza miłość świecić (blask) cały wokół Upodobania do *drum*, *drum*, *drum* Wy potrzebujecie (chcieć) jest moja liczba (ilość) jed Wyrabiają moje serce odnosić zwycięstwo (bić) lubić (jak; podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) *drum* Lubić (jak; podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) *drummmm* Nie kończący się Lato (letni) Ł*o* *o* *o* *o* *o* Ł*o* *o* *o* *o* *o* *Je* *e* *e* *ej* *Je* *e* *e* *ej* /*2x* Lubić (jak; podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) *drum*, *drum*, *Movin'* *Movin'* na dół Wy wyrabiacie mnie skaczą, skakać (sus), skakać (sus), Pozwalać (pozwolił) wasza miłość świecić (blask) cały wokół Was potrzebujecie (chcieć) jest moja liczba (ilość) jed Wyrabiają moje serce odnosić zwycięstwo (bić) lubić (jak; podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) *drum* Jak (podobny do; podobnie do tego; upodobanie do) *drummmm*, *drum*, *drum* Nie kończący się Lato (letni) Ł*o* *o* *o* *o* *o* Ł*o* *o* *o* *o* *o* *Je* *e* *e* *ej* *Je* *e* *e* *ej* /*6x* Nie kończący się Lato (letni)

^_^

Nikola K. | 2013-09-12

Bałkańska w żyłach płynie krew,
kobiety, wino, taniec, śpiew.
Zasady proste w życiu mam,
nie rób drugiemu tego-
czego ty nie chcesz sam!

Muzyka, przyjaźń, radość, śmiech.
Życie łatwiejsze staje się.
Przynieście dla mnie wina dzban,
potem ruszamy razem w tan.

Ref:
Będzie! Będzie zabawa!
Będzie się działo!
I znowu nocy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów przetańczymy razem całą noc. /x2

Orkiestra nie oszczędza sił
już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
znów na parkiecie będzie dym.

Bałkańskie rytmy, Polska moc!
Znów przetańczymy całą noc.
I jeszcze jeden malutki wina dzban
i znów ruszymy razem w tan!

Ref:
Będzie! Będzie zabawa!
Będzie się działo!
I znowu nocy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów przetańczymy razem całą noc. /x2

Piersi - Bałkanica

Blood floats in veins balkan, women, wine (blame) beguile , dance, song. It beguile simple principles in life, it don't make it second (other) you do not want you - that < self-service store >! Music (musician; composer), friendship, joy, laugh. Simplest (easiest) life becomes. They let's bring pitcher for I wine (blame), then, < sweat > we move case (together; time) in (to) tan. Ref There will be! Fun will be! Gun will be ! And it will be again night not enough (little). There will be aloud, night will be once again joyfully case (together; time) whole przetańczymy. A bit breath / orchestra not save power already memorial < they (their) > scant x2. It will be on floor wine (blame) also memorial < they (their) > once again smoke < smoke > Polejcie. Balkan rhythms, force polish < poland >! Night once again whole przetańczymy. And one tiny wine (blame) else pitcher and we will move case (together; time) in (to) once again tan! Ref There will be! Fun will be! Gun will be ! And it will be again night not enough (little). There will be aloud, night will be once again joyfully case (together; time) whole przetańczymy. / x2

^_^

Nikola K. | 2013-09-12

It remembers no of we already as it was necessary fluent day many we not I - and you, and we assigned nothing long questions, everything not lead game today calculate does not have frenzy in (to) - it, I know what can make with (from) it? We build our house on sand, everything we have bought price not game role today almost < law (as of right) >, but I want nothing still thought not mum < have > again pozbierać, what luck not have our hearts in from small thing hear beaten < bit > see hide each small thing be glad (please) because exemplar is recorded (written down) on luck in (to) them between we once again zaiskrzy, we will recover brilliance and we will end attraction sad artificial shopping, galerianych szczęść and there will be as formerly, stop hurry begin again, we build our house from this small thing on sand, everything we have bought price not game role today almost < law (as of right) >, but we not have nothing want still thought again pozbierać, what luck not have our hearts in from small thing hear beaten < bit > see hide each small thing be glad (please) because exemplar is recorded (written down) on luck in (to) them and there will be as formerly, stop hurry begin again, from this small thing and there will be as formerly, stop hurry begin again, we build our house from this small thing on sand, everything we have bought price not game role today almost < law (as of right) >, but we not have nothing want still thought again pozbierać, what luck in from small thing our hearts hear beaten < bit > see hide each small thing be glad (please) because exemplar is recorded (written down) be glad (please) on luck in (to) them from small thing because exemplar is recorded (written down) be glad (please) on luck in (to) them from small thing because exemplar is recorded (written down) on luck in (to) them

Sylwia Grzeszczak Małe rzeczy tekst

Żadne z nas już nie pamięta jak beztrosko biegły dni
Wiele nam nie było trzeba - ja i ty, i długo nic
Nie zadawaliśmy pytań, nie prowadziliśmy gier
Dziś kalkulujemy wszystko - nie ma w tym szaleństwa, wiem
Co z tym możemy zrobić?

Budujemy nasz dom na piasku, cena nie gra roli dziś
Kupiliśmy prawie wszystko, ale wciąż nie mamy nic
Chcę pozbierać znowu myśli, słyszeć bicie naszych serc
Widzieć ile szczęścia w sobie kryje każda mała rzecz

Cieszmy się z małych rzeczy
Bo wzór na szczęście w nich zapisany jest

Między nami znów zaiskrzy, odnajdziemy blask i wdzięk
Zakończymy smutny shopping sztucznych, galerianych szczęść
I będzie jak dawniej, przestańmy się spieszyć
Zacznijmy od nowa, od tych małych rzeczy

Więcej: https://myenglish56.webnode.com/forum/
Stwórz własną stronę gratis: https://pl.webnode.com

^_^

Nikola K. | 2013-09-12

It remembers no of we already as it was necessary fluent day many we not I - and you, and we assigned nothing long questions, everything not lead game today calculate does not have frenzy in (to) - it, I know what can make with (from) it? We build our house on sand, everything we have bought price not game role today almost < law (as of right) >, but I want nothing still thought not mum < have > again pozbierać, what luck not have our hearts in from small thing hear beaten < bit > see hide each small thing be glad (please) because exemplar is recorded (written down) on luck in (to) them between we once again zaiskrzy, we will recover brilliance and we will end attraction sad artificial shopping, galerianych szczęść and there will be as formerly, stop hurry begin again, we build our house from this small thing on sand, everything we have bought price not game role today almost < law (as of right) >, but we not have nothing want still thought again pozbierać, what luck not have our hearts in from small thing hear beaten < bit > see hide each small thing be glad (please) because exemplar is recorded (written down) on luck in (to) them and there will be as formerly, stop hurry begin again, from this small thing and there will be as formerly, stop hurry begin again, we build our house from this small thing on sand, everything we have bought price not game role today almost < law (as of right) >, but we not have nothing want still thought again pozbierać, what luck in from small thing our hearts hear beaten < bit > see hide each small thing be glad (please) because exemplar is recorded (written down) be glad (please) on luck in (to) them from small thing because exemplar is recorded (written down) be glad (please) on luck in (to) them from small thing because exemplar is recorded (written down) on luck in (to) them

Żadne z nas już nie pamięta jak beztrosko biegły dni
Wiele nam nie było trzeba - ja i ty, i długo nic
Nie zadawaliśmy pytań, nie prowadziliśmy gier
Dziś kalkulujemy wszystko - nie ma w tym szaleństwa, wiem
Co z tym możemy zrobić?

Między nami znów zaiskrzy, odnajdziemy blask i wdzięk
Zakończymy smutny shopping sztucznych, galerianych szczęść

Re:Re::)))

Nikola K. | 2013-09-12

If there is signify in theme ^ _ ^ that I inscribe new links (cords)

^_^

Nikola K. | 2013-09-12

https://www.youtube.com/watch?v=87Q5PEjmrCU

^_^

Nikola K. | 2013-09-12

https://www.youtube.com/watch?v=7im63Q-KvF8
Ewa Farna sings song it " sign "

<< 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>

Wstaw nowy komentarz